2 жовтня 2015 року НТУУ «КПІ» відвідали партнери Венчурного фонду «Borsch Ventures» Євген Уткін і Алла Олійник.

У зустрічі з ним взяли участь ректор НТУУ «КПІ» академік НАН України Михайло Згуровський, директор НМК ІПО Інна Малюкова, генеральний директор Наукового парку «Київська політехніка» Ярослав Кологривов та інші.

Євген Уткін – відомий український підприємець, президент інвестиційного холдінгу КМ Сore. Спонсорував гуманітарні проекти (Дім культури і освіти «Майстер-клас», фестиваль ГОГОЛЬ Fest, джазові концерти та ін.), нині значні сили і кошти вкладає в інноваційні проекти та розробки. Ініцюював створення Мережевого кластеру високих технологій, грантового фонду «Борщ Fundation». Є партнером Венчурного фонду «Borsch Ventures».

Під час зустрічі Михайло Згуровський виступив з презентацією інноваційної екосистеми НТУУ «КПІ», висловив своє бачення та пропозиції щодо об’єднання зусиль науки і бізнесу. В свою чергу Євген Володимирович оцінив високий науковий потенціал університету, підкреслив, що після детального аналізу можливостей КПІ будуть намічені цілком конкретні напрямки співробітництва у впровадженні перспективних науково-технічних розробках.

Гості також відвідали Спільний навчально-науковий центр КПІ та компанії «Прогресстех-Україна», відкритий на базі Механіко-машинобудівного інституту КПІ, Центр рентгеноструктурного аналізу Rigaku, Центр електронної мікроскопії та інші лабораторії інженерно-фізичного факультету, а також Науковий парк «Київська політехніка».

Дата події