8 вересня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся перший фестиваль «ТехноАртКПІ» та «Kyiv Extreme Fest».

Ідея проведення фестивалю належить доценту кафедри технології електрохімічних виробництв ХТФ Юлії Мірошниченко. До неї долучилися доцент кафедри прикладної гідроаеромеханіки і механотроніки ММІ Наталія Семінська, доцент кафедри електрозварювальних установок ЗФ Євгенія Чвертко, старший викладач кафедри приладів та систем керування літальними апаратами ММІ Ганна Сарибога. Створивши ініціативну групу, вони за підтримки проректора з науково-педагогічної роботи Петра Киричка, виступили організаторами фестивалю.

Поєднати суто технічні досягнення і впровадження КПІ з мистецькими здобутками політехніків – таким був задум організаторів. До того ж, «ТехноАртКПІ» доповнювався порціями екстриму від « Kyiv Extreme Fest».

Відкрив фестиваль проректор з науково-педагогічної роботи Петро Киричок.

Попри негоду і дощ, що починався час від часу, на Площі знань запрацювали численні технічні та арт-майданчики, майстер-класи, квест «Захоплюючий КПІ», для всіх охочих були організовані екскурсії територією університету під назвою «Український Хогвардс» – до Державного політехнічного музею, Науково-технічної бібліотеки та Арт-простору «Вежа». У студентському просторі Belka було організовано роботу лекційного простору «Школа абітурієнта». А іноземні студенти університету влаштували етнічно-показове шоу «Київ інтернаціональний», під час якого, окрім іншого, ще й частували гостей стравами національних кухонь своїх країн. Відвідувачі також мали змогу побачити запуск дронів і виставку електромобілів. А такі локації, як «Цікава хімія та біотехнологія», «Країна роботів», «Цікава електроніка», «Іноземна школа», «Скелелазіння», «Зона паркуру» та інші продемонстрували широкий спектр професійної діяльності та захоплень студентів і співробітників університету.

Завершальним в програмі фестивалю став рок-концерт «КПІ музичний».

ТехноАртКПІ

[08.09.2018 / 10:00-21:00] ТехноАртКПІ

Запрошуємо на інженерний фестиваль ТехноАртКПІ.

Ми, студенти та викладачі КПІ, впевнені, що не буває нудної науки, буває недостатньо інформації. Сучасні інженери – це найщиріші мрійники, тому що втілюють у життя ідеї, що раніше здавалися фантастикою. Талановиті та креативні, які не спиняються на шляху до своїх цілей.

Ми зібрали наші найцікавіші розробки, щоб показати тобі, що інженерія – це сучасно та цікаво! Гоночний болід, зібраний нашими студентами, роботи та дрони, 3D-принтери, секретна магія від хіміків та багато іншого.
КПІ – дружня спільнота, де поєдналися технічні та гуманітарні професії, де кожна особистість має можливість бути собою, бо це круто!

Гадаєш, що крутити гайки – це буденно? Приходь, подивись на звичні речі по-іншому!

Докладна інформація - http://technoart.kpi.ua/, https://www.facebook.com/TechnoArtKpi

ТехноАртКПІ

Дата події