30 серпня 2018 р. в Центрі культури та мистецтв пройшла сесія науково-педагогічних працівників Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", присвячена 120-й річниці заснування нашого університету.

На початку засідання перший проректор академік НАН України Юрій Якименко тепло привітав присутніх з 27-ю річницею незалежності України та побажав творчих успіхів у новому 2018/19 навчальному році. Учасники засідання вшанували хвилиною мовчання пам'ять викладачів та співробітників університету, які пішли із життя протягом минулого навчального року.

Ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Михайло Згуровський виступив з доповіддю, у якій окреслив шлях становлення нашого університету, етапи його еволюції – від заснування до нинішнього часу. На завершення доповіді ректор привітав присутніх з ювілеєм нашого університету, з початком нового навчального року, побажав їм міцного здоров'я, натхнення, успіхів у роботі, здійснення задумів і сподівань. (Повністю текст доповіді)

Далі з коротким вітанням перед зібранням виступив перший обраний колективом ректор КПІ  (1987–1992 рр.) П.М.Таланчук.

Після цього ректор Михайло Згуровський вручив дипломи переможцям конкурсу на кращий підручник, навчальний посібник і монографію.

Потім учасники зібрання переглянули документальний фільм, присвячений 120-річчю нашого університету.

Завершилася сесія концертом, який дали учасники художньої самодіяльності КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Дата події