15 березня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала делегація топ-менеджерів корпорації «Boeing» та групи компаній «Прогресстех».

До складу делегації входили віце-президент «Engineering Boeing Commercial Airplanes» Джон Гамільтон, директор департаменту Human Resources компанії Річард Хартнет, Президент «Boeing» в Росії, Україні та СНД Сергій Кравченко, директор філіалу «Boeing-Україна» Олексій Степін, директор конструкторського центру «Boeing» у Москві Дмитро Сухов, головний інженер конструкторського центру «Boeing» у Москві Михайло Савченко, голова Ради директорів групи компанії «Прогресстех» Володимир Кульчицький, директор компанії «Прогресстех-Україна» Андрій Фіалковський, керівник програм і проектів підготовки та підвищення кваліфікації персоналу «Прогресстех-Україна» Максим Гладський та інші.

Гості оглянули пам’ятники видатним інженерам і вченим, життя і діяльність яких була пов’язана з Київською політехнікою, а також експозиції Державного політехнічного музею та його Відділу авіації та космонавтики ім. І.Сікорського.

Крім того, вони відвідали Спільні навчально-наукові центри Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та компаній «Boeing» і «Прогресстех-Україна», відкриті на базі Механіко-машинобудівного інституту, а також Зал засідань Вченої ради університету.

Участь у зустрічі з представниками корпорації «Boeing» взяли ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Михайло Згуровський, проректор з міжнародних зв’язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, директор Механіко-машинобудівного інституту КПІ ім. Ігоря Сікорського член-кореспондент НАН України Микола Бобир та інші. Під час зустрічі відбулося обговорення деяких питань співпраці між корпорацією та університетом і участі студентів у спільних навчальних програмах.

На фото: гості зі студентами-політехніками в Спільному навчально-науковому центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського та компаній «Boeing» і «Прогресстех-Україна»

Дата події