Реалії сьогодення вимагають від молоді постійного розвитку своєї особистості. Сучасний фахівець має вміти самостійно працювати над підвищенням свого лідерського потенціалу, ступеня самосвідомості та самоконтролю, визначенням особистих цілей і планів розвитку, поліпшенням соціальних комунікативних здібностей.

14 березня в Науково-технічній бібліотеці КПІ ім. Ігоря  Сікорського  з лекцією "Особиста ефективність" виступив випускник нашого університету Юлій Некрасов – бізнес-тренер, фінансовий експерт, магістр економіки, засновник і провідний тренер Бізнес-школи проактивних керівників.

Слухачі дізнались, як систематизувати власний досвід і розвивати особисті навички в таких сферах, як управління виконанням, емоційний інтелект, вирішення конфліктних ситуацій, та знайомились з мистецтвом донесення думки. Розбирали, як на ефективність людини впливає самосвідомість і самоконтроль, і як за допомогою самомотивації досягати визначених цілей. Дізналися про те, як емоції впливають на психічне і фізичне здоров'я людини, на її продуктивність, що таке харизма, чому і як необхідно її розвивати та про багато іншого. Юлій Некрасов дав учасникам багато корисних порад з розвитку особистої ефективності сучасної людини.

Наприкінці лекції Юлій Некрасов відповів на запитання слухачів. А вони висловили загальне бажання зустрічатися з таким мотивуючим тренером на нових лекціях.

Дата події