Наприкінці минулого року відбулося урочисте закриття конкурсу-виставки "Таланти КПІ". Конкурс проходив з 6 листопада по 20 грудня 2017 року.  Учасники – 80 студентів, викладачів, науковців, співробітників КПІ ім. Ігоря Сікорського – представили близько 350 робіт.  

Слід зазначити, що багато авторів створювали свої роботи на заняттях у художніх студіях "Гармонія" під керівництвом Андрія Кулагіна та "Інновація" під керівництвом Ірини Шеховцової.

У номінації "Живопис" перше місце розділили студентка 3-го курсу ХТФ Альона Пухляк, доцент кафедри теоретичної та прикладної економіки ФММ Марина Дученко і співробітник Українсько-Польського центру Ганна Біднюк. Друге місце посіли доцент кафедри нарисної геометрії Тетяна Гнітецька, старший викладач кафедри нарисної геометрії ФМФ Ольга Лебедєва і студентка 4-го курсу ВПІ Людмила Шестерікова. Третє місце розділили провідний бухгалтер ДЕФ Людмила Перевалова та старший викладач ФММ Ірина Шеховцова.

У номінації "Графіка"  перше місце у студента 4-го курсу ФАКС Олександра Бєлухи, друге місце присуджено студенту 1-го курсу ІХФ Олексію Кувшинову, третє місце розділили студент 2-го курсу ФАКС Дмитро Гук  і  студентка 3-го курсу ФММ Олена Шилюк.

У номінації "Декоративно-прикладне мистецтво" перше місце розділили провідний інженер кафедри загальної та теоретичної фізики ФМФ Євгенія Архипська, швейцар Картинної галереї ЦКМ Анатолій Борейко, студентка 3-го курсу ХТФ Юлія Мамчич. Друге місце посіли професор кафедри нарисної геометрії ФМФ Володимир Юрчук, секретар ЦКМ Інна Єсіна, студентка 2-го курсу ФММ Анна Лис, третє місце у лаборатнта ІЕЕ Володимира Пушкіна і студентки 4-го курсу ФММ Ірини Якимець.

Як і кожного року, високою майстерністю відзначалися роботи з вишивки. Перше місце у цій номінації зайняли доценти кафедри математичної фізики Ганна Кулик і Ольга Кушлик-Дивульська. Друге місце у співробітниці ЦКМ Олени Шестерікової і провідного інженера ХТФ Ірини Кузеванової. Третє місце посіли викладач кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей Олена Овчаренко та асистент кафедри нарисної геометрії ФМФ Ганна Мартиненко.

Усі переможці конкурсу "Таланти КПІ" за наказом ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського отримають грошові премії.

   Інф. "КП"

Картинна галерея Центру культури та мистецтв оголошує початок прийому художніх робіт для участі у щорічному мистецькому конкурсі «Таланти – КПІ»

Шановні студенти та працівники КПІ ім. Ігоря Сікорського! Картинна галерея Центру культури та мистецтв оголошує початок прийому художніх робіт для участі у щорічному мистецькому конкурсі «Таланти – КПІ», що відбудеться з 1 листопада по 22 грудня 2017 року в експозиційній залі корпусу №7 за номінаціями: живопис, графіка, скульптура, декоративно-прикладне мистецтво та вишивка. Роботи приймаються до 1 листопада. За всіма довідками звертайтесь до картинної галереї Центру культури та мистецтв до кімнати 201 та за телефоном 204-91-35.

Дата події