Можна вишукати багато епітетів: улюблений, довгоочікуваний, веселий, непередбачуваний, азартний, завзятий – і все це буде про нього – "Лабіринт". Так, знову на березі  Київського моря, на чудовій базі " Політехнік", 20–21 травня відбувся весняний сезон спортивно-інтелектуальної гри "Лабіринт". Як завжди, ці дні були насичені цікавими, захопливими і моментами екстремальними подіями. Навіть у вболівальників побачене викликало шквал емоцій, а студенти – учасники гри – цілковито занурювались у  її перипетії, інколи навіть у багнюку, як того вимагали умови змагань, і відчували наслідки пройдених етапів на своїх руках, ногах, головах і т.д.

Для декого це були не перші змагання, і етапи гри  вони долали  досить легко і звично, а декому довелося приборкувати свої страхи і виконувати те, чого від себе навіть не очікували. Відчувався дружній командний дух і підтримка. Пліч-о-пліч за звання кращого змагались студенти різних факультетів. Насичена програма байдужим не залишила нікого.

Окрім задоволення від гри, були і гарний настрій, і дружна компанія, багаття до ранку, смачна їжа в похідних умовах, заквітчане зорями небо, пісні під гітару, романтична обстановка, свічки на пляжі як посилання до інших світів та цивілізацій. Швидко збігли і вихідні, і гра, але враження та спогади  залишаться надовго. Додому їхали емоційно насиченими, сповненими нових вражень, задоволені результатами гри та незабутньо проведеними вихідними. Чекай нас, наступний  "Лабіринт", наше море, наш  "Політехнік", наступної осені.

Інф. студмістечка

Дата події