20 квітня завершилася робота 37-ої Міжнародної конференції «Електроніка та нанотехнології (ELNANO-2017)».

Конференція вже стала традиційним заходом, який збирає науковців з провідних університетів нашої країни та багатьох країн світу, в яких активно проводиться дослідницька робота в галузі електроніки та нанотехнологій. Тож про її величезне значення не лише для КПІ ім. Ігоря Сікорського, але й української науки загалом говорив, вітаючи учасників, ректор університету академік НАН України Михайло Згуровський.

Про рівень конференції свідчить той факт, що до участі в ній допускаються далеко не всі роботи. Так, цього року на конференцію було подано 138 доповідей і повідомлень, але після рецензування до участі було допущено лише 110. Кожна подана робота проходила незалежне закрите рецензування кількома експертами, які давали висновок щодо доцільності її публікації. Зауважимо, що цього року до рецензування було залучено 11 зовнішніх рецензентів і 21 внутрішній.

Ще одним важливим показником значущості цього наукового форуму є кількість країн, представники яких традиційно беруть участь у його роботі. Скажімо, цього року їх було 19. Усього ж участь у конференції «ELNANO-2017» взяли 373 дослідники.

Окрім пленарного засідання і роботи по секціях в рамках конференції було проведено також семінари та лекції. Робочою мовою засідань була англійська.

Тож роботу Міжнародної конференції «Електроніка та нанотехнології (ELNANO-2017)» завершено. Починається підготовка до «ELNANO-2018».

На фото: учасників конференції вітає ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Згуровський

Дата події