Друга гра сезону Ліги сміху КПІ відбулася 7 грудня в ЦКМ. Команди зійшлися в запеклій боротьбі за право володіти Зимовим кубком та представляти наш університет на Всеукраїнському фестивалі "Ліга сміху-2018" в м. Одесі.

Як і під час першої гри, що пройшла 7 листопада, у залі ЦКМ КПІ ім. Ігоря Сікорського був аншлаг. Глядачі з нетерпінням чекали на виступи своїх команд та гаряче вболівали. І ось лунає "Гімн Ліги сміху", команди на сцені – розпочинаємо! У грі Зимового кубка взяли участь 12 команд, відібрані за результатами попереднього поєдинку. Кожна команда виступала зі своїм тренером.

Гра була поділена на два відділення, де виступали по 6 команд. У кожному відділенні судді обирали по одній команді, за результатами їх двобою визначався претендент на участь у Зимовому кубку та путівку до Одеси. Пізно ввечері пролунали імена переможців: команда  "Серпень" (ФММ) та команда "Без капітана" (ФММ).

Зал завмер в очікуванні. На сцену піднімається випускниця КПІ ім. Ігоря Сікорського, актриса студії "Мамахохотала", ведуча "Нового каналу", в минулому "Золотий голос КПІ" Ірина Хоменко. Вона проводить "фінальний бій" у вигляді музичної розминки. Обидва колективи дотепно та влучно закінчують музичні композиції, що їх пропонує ведуча. Судді не можуть визначитися і приймають мудре рішення – віддати перемогу двом командам.

Отже, володарями першого Зимового кубку Ліги сміху КПІ стали зразу дві команди з ФММ – "Серпень" та "Без капітана" (тренер Олександр Гаєнко). Саме вони захищатимуть честь КПІ ім. Ігоря Сікорського на Всеукраїнському фестивалі в Одесі. Вітаємо переможців та бажаємо успіху у Всеукраїнській лізі сміху в Одесі.

Євгеній Бульда, Ліга сміху КПІ

Дата події