4 грудня 2017 року відбулося чергове засідання Вченої ради університету. 

Розпочалося воно урочистою церемонією вручення диплома "Почесний доктор КПІ ім. Ігоря Сікорського", мантії та пам'ятного знака Почесному консулу України в Республіці Чорногорія Предрагу Міловичу.

Далі відбулося привітання ювілярів – в.о. завідувача кафедри нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки к.пед.н., доцента Г.О.Гнітецької, завідувача кафедри прикладної гідроаеромеханіки та механотроніки д.т.н., професора О.Ф. Луговського та в.о. завідувача кафедри автоматизації енергосистем к.т.н., доцента А.А.  Марченка.

Наступним було розглянуто питання про затвердження правил прийому до університету. Доповідав перший проректор Ю.І. Якименко. Він розповів, що тепер  максимально можлива кількість заяв за державним замовленням, яку може подати абітурієнт, –  7 на 4 спеціальності. Також було надано однаковий для всіх ВНЗ перелік конкурсних предметів для вступу та надано інформацію щодо випускників системи довузівської підготовки, яким у разі успішного закінчення курсів будуть враховуватися додаткові бали. Крім того, було оголошено обсяги державного замовлення та терміни вступної кампанії для 1-го та 5-го курсів та уточнено умови вступу до аспірантури.

Насамкінець було розглянуто конкурсні питання й поточні справи. Зокрема, питання про заснування електронного наукового журналу "Математика в сучасному технічному університеті" та питання про рекомендацію до друку періодичних наукових видань університету.

А.А. Мельниченко, вчений секретар КПІ ім. Ігоря Сікорського

Дата події