13 жовтня, напередодні Дня захисника України студенти і викладачі КПІ ім. Ігоря Сікорського» вшанували пам’ять загиблих на Майдані та в боях на Сході України київських політехніків.

Політехніки зібралися на музейній площі біля пам’ятника Ігорю Сікорському, щоб разом відзначити День захисника України і вшанувати пам’ять студентів і співробітників університету, які віддали життя за свободу і незалежність України. Учасники церемонії пройшли ходою до Храму Святителя Миколи Чудотворця – небесного покровителя Київської політехніки. Біля Храму відбувся мітинг, його учасники поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної сотні.

У церемонії покладання квітів взяли участь ректор академік НАН України Михайло Згуровський, проректори університету та декани низки факультетів, викладачі, співробітники, курсанти ІСЗЗІ та студенти інших факультетів університету.

Учасники церемонії також поклали квіти до меморіальних дошок студентам і співробітникам КПІ, які загинули на Сході України, та героям Майдану – випускнику факультету інформатики та обчислювальної техніки Герою України Сергію Бондарєву в корпусі №18 і студенту факультету соціології і права Герою України Юрію Поправку в корпусі №19 університету.

[13.10.2017 ] Заходи щодо вшанування пам’яті героїв-політехніків, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність та суверенітет нашої держави.

Шановні політехніки!

14 жовтня відзначається День захисника України.

Це свято нескорених, свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни, день усіх небайдужих, які своєю професійною, викладацькою, науковою діяльністю, сумлінною працею і навчанням, волонтерською роботою забезпечують захист Україні.

13 жовтня 2017 р. в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбудуться заходи щодо вшанування пам’яті героїв-політехніків, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність та суверенітет нашої держави.

Збір учасників о 14.00 на майданчику біля Державного політехнічного музею (Корпус № 6).

Запрошуємо до участі усіх небайдужих.

Ректорат, Профспілкові комітети співробітників та студентів, Студентські ради та Рада ветеранів.

Дата події