У перших числах жовтня ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Михайло Згуровський відвідав два польських технічних університети – Політехніку Познанську та Політехніку Опольську. Візити ці було організовано на запрошення ректорів цих вишів – професора Томаша Лодиговського та професора Марека Тукендорфа.

4 жовтня Михайло Згуровський взяв участь в урочистій церемонії початку нового академічного 2017–2018 року (у Польщі, нагадаємо, він стартує у жовтні) в Політехніці Познанській, оглянув лабораторії хіміко-технологічного, інженерно-механічного факультетів, факультету машин і транспорту цього університету та зустрівся з їх співробітниками. Увінчала візит угода про співпрацю обох університетів у рамках програми ЄС "Erasmus +" та за магістерською програмою подвійного диплома в галузі біомедичної інженерії. Її своїми підписами скріпили Михайло Згуровський та Томаш Лодиґовський. Зауважимо, що це вже друга угода про подвійний диплом між КПІ ім. Ігоря Сікорського та  Політехнікою Познанською. Нагадаємо, першу, про програму подвійного диплома за спеціальністю "Машинобудування", було підписано на засіданні сесії викладацького складу нашого університету 29 серпня цього року.

5 жовтня Михайло Згуровський був гостем урочистої церемонії інавгурації академічного 2017–2018 року Політехніки Опольської. Він також зустрівся зі співробітниками та студентами цього університету і провів перемовини з його керівництвом. Результатом цього візиту стала угода про співпрацю КПІ ім. Ігоря Сікорського та Політехніки Опольської в рамках програми ЄС "Erasmus +", яку підписали Михайло Згуровський  та Марек Тукендорф.

Інф. ДМС

Дата події