21 вересня в Центрі культури та мистецтв представники адміністрації КПІ ім. Ігоря Сікорського зустрілися з першокурсниками.

Новоспечених студентів привітав проректор з науково-педагогічної роботи Петро Киричок. Він розповів першокурсникам про здобутки, правила та традиції університету. Ознайомив їх зі щорічними науковими, культурно-масовими, розважальними традиційними заходами, що проводяться в університеті.

Наступним виступив начальник першого територіального відділку поліції Павло Чеханюк.  Він наголосив, що співробітники відділку ставлять у пріоритеті безпеку та спокій жителів студентського містечка нашого університету, і дав декілька порад щодо того, як уникнути конфліктних ситуацій та не стати жертвами злочину.

Після офіційних виступів розпочався святковий концерт художніх колективів ЦКМ ім. Ігоря Сікорського. На сцені лунали народні та сучасні пісні, демонструвалися запальні танці, театральні сценки та багато іншого. До речі, під час концерту відбулася презентація нового проекту "Ліга Сміху КПІ". Організатори обіцяють якісне гумористичне шоу з багатьма приємними сюрпризами.

Євген Бульда

Дата події