27 червня в КПІ імені Ігоря Сікорського було проведено тренінг з написання та управління проектами в рамках Програми Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА1: міжнародна кредитна мобільність (для ВНЗ).

Нагадаємо, Еразмус+ – це програма Європейського Союзу у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту на період 2014 – 2020 рр. Вона пропонує можливості навчання, підвищення кваліфікації та проведення досліджень для студентів, аспірантів, викладачів, адміністративного персоналу навчальних закладів усього світу, в тому числі й України.

Перед учасниками тренінгу виступили заступник начальника управління -начальник відділу міжнародних освітніх проектів Міністерства освіти і науки України Любов Щітка, директор Національного Еразмус+ офісу в Україні Світлана Шитікова, заступник голови департаменту вищої освіти, засновник розвитку системи освіти Фонду розвитку системи освіти Національної Агенції Програми Еразмус+ в Польщі Беата Скібіньска, координатор програми Еразмус+ в університеті прикладних наук м. Ниса (Польща) Анна Опалка, співробітниці департаменту навчання упродовж життя та міжнародного співробітництва Познанського технологічного університету (Польща) Ольга Вахріна та Марта Ліпінська, менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні Іванна Атаманчук, представники кількох українських університетів.

КПІ ім. Ігоря Сікорського на тренінгу представляли начальник відділу міжнародних проектів університету професор Сергій Шукаєв, начальник відділу академічної мобільності департаменту навчально-виховної роботи Тетяна Кучинська та інші.

Тренінг мав суто практичну спрямованість. Його порядок денний було розділено на три блоки: перший – «Як подати успішну проектну заявку з міжнародної кредитної мобільності», другий – «Імплементація міжнародної кредитної мобільності: досвід Польщі» й третій – «Управління проектами з міжнародної кредитної мобільності: український досвід». Отож, окрім загальних відомостей про Програму Еразумс+ та можливості співпраці між українськими університетами і країнами, які беруть у ній участь, присутнім було надано інформацію про процедуру та критерії відбору проектів для участі, а також рекомендації щодо подання проектних заявок і поради для міжнародних офісів.

Запрошення до участі у тренінгу з написання та управління проектами в рамках Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ за напрямом КА1: Міжнародна кредитна мобільність (ICM), що відбудеться 27 червня 2017 р. у КПІ ім. Ігоря Сікорського

Запрошуємо до участі у тренінгу з написання та управління проектами в рамках Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ за напрямом КА1: Міжнародна кредитна мобільність (ICM), що відбудеться 27 червня 2017 р. у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».
Цільова аудиторія: представники вищих навчальних закладів України, науково-дослідницьких установ, громадських організацій, роботодавців та інших зацікавлених осіб у модернізації вищої освіти.

Обов’язкові вимоги до участі: володіння англійською мовою та ознайомлення з документами за посиланням

Долучення Розмір
14616_1.pdf (364.7 КБ) 364.7 КБ
14616_2.pdf (750.25 КБ) 750.25 КБ
14616_3.doc (485 КБ) 485 КБ
Дата події