26 червня 2017 року відбулося чергове засідання Вченої ради нашого університету. 

Розпочалося воно привітанням ювілярів – завідувача кафедри оптичних та оптико-електронних приладів д.т.н., професора В.Г.Колобродова та начальника відділу медіа-комунікацій КПІ ім. Ігоря Сікорського Д.Л.Стефановича.

Після цього відбулося вручення нагород до Дня науки. Нагрудним знаком "Відмінник освіти" було нагороджено начальника організаційно-аналітичного відділу НДЧ О.В.Савич, Почесними грамотами МОН України – заступника директора ФТІ з наукової роботи Ю.М.Лімонника та к.т.н., с.н.с. С.В.Лєвого,  Подякою МОН України – наукового співробітника ТЕФ М.Ф.Байскова. Також було повідомлено про присвоєння почесного звання "Заслужений винахідник КПІ ім. Ігоря Сікорського" професору ІТС Л.О.Уривському

Головним питанням порядку денного була доповідь першого проректора Ю.І.Якименка про організацію прийому до університету в літній період.  Юрій Іванович надав інформацію про етапи вступних кампаній 2017 р. на перший та п'ятий курси.

Крім того, було повідомлено про етапи вступної кампанії до аспірантури. Прийом документів відбуватиметься з 25 серпня по 31 серпня 2017 року. Вступні випробування пройдуть з 1 вересня по 12 вересня 2017 року. Рейтинговий список буде оприлюднено не пізніше 15 вересня 2017 року.

Насамкінець було розглянуто конкурсні питання й поточні справи.

Дата події