12 червня 2017 року відбулося чергове засідання Вченої ради університету. 

Розпочалося воно привітанням О.В. Борисова з присвоєнням почесного звання "Заслужений працівник освіти України". Члени Вченої ради також привітали ювілярів: заступника директора з наукової роботи ННК ІПСА д.т.н., професора Н.Д. Панкратову,  завідувача кафедри загальної та експериментальної фізики д.ф.-м.н., професора Ю.І. Горобця, в.о. завідувача кафедри математичних методів захисту інформації д.ф.-м.н., професора М.М. Савчука та завідувача кафедри автоматики та управління в технічних системах  д.т.н., професора С.Ф. Теленика.

Після цього відбулося вручення подяки за вагомий внесок у розвиток спортивних традицій студенту четвертого курсу ФБМІ В.В. Івахненку та вручення кубка за перемогу в першості Києва серед колективів фізичної культури капітану збірної команди студентів університету з футзалу.

Першою у порядку денному була доповідь першого проректора академіка НАН України Ю.І. Якименка про підготовку до 2017/2018 навчального року. Юрій Іванович надав інформацію про розробку навчальних і робочих навчальних планів та основні рекомендації щодо організації та вдосконалення навчального процесу. Також було повідомлено про перевірку готовності підрозділів до нового н.р. та графік проведення культурно-організаційних заходів. 

Далі виступив декан ІФФ член-кореспондент НАН України П.І. Лобода з доповіддю "Освіта – фундамент майбутнього. До 100-річчя Г.Г.Єфіменка". Петро Іванович розповів про життєвий шлях колишнього міністра вищої і середньої спеціальної освіти УРСР, зазначивши, що Георгій Григорович  Єфіменко ніколи не поривав зв'язків з Київською політехнікою, був керівником і активним учасником методологічного семінару професорсько-викладацького складу ІФФ.

Насамкінець члени Вченої ради розглянули конкурсні питання й поточні справи. Зокрема, було ухвалено відкриття нових спеціалізацій та започаткування нових магістерських програм. Одним із нових напрямів підготовки магістрів стало започаткування спеціалізації "Управління публічними закупівлями".

Дата події