Затримано злодія, який у ніч з неділі на понеділок 17 квітня 2017 року з метою крадіжки проник, віджавши віконні рами, до ректорату КПІ ім. Ігоря Сікорського.

За фактом вчинення злочину та крадіжки з проникненням відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У ході проведення заходів, спрямованих на встановлення особи, яка може бути причетною до скоєння крадіжки, працівники першого відділу Солом'янського управління поліції, який обслуговує територію КПІ ім. Ігоря Сікорського, спільно з працівниками департаменту безпеки університету проаналізували записи камер відео­спостереження і знайшли цікаві для слідства епізоди. Після цього співробітники поліції та працівники департаменту безпеки в ніч проти четверга 20 квітня 2017 року просто під час спроби викрасти комп'ютерне обладнання з однієї з лабораторій навчального корпусу №4 затримали зловмисника. Ним виявився мешканець Солом'янського ра­йону, який уже має кілька судимостей за скоєння майнових злочинів.

У ході відпрацювання даної особи було доведено її причетність до скоєння низки аналогічних злочинів на території університету. Злодія заарештовано. Здійснюється перевірка щодо скоєння ним аналогічних злочинів на території міста Києва.

Інф. департаменту безпеки КПІ ім. Ігоря Сікорського

Дата події