Конкурс української пісні "Я люблю тебе, Україно!" відбувся 22 лютого 2017 р. в клубі "13" (гуртожиток №13). На заході були присутні студенти різних гуртожитків, яких об'єднала любов до пісні. Пісенні мелодії супроводжують нас усе життя: протяжно-сумні в моменти розпачу й зневіри, жартівливо-запальні у святково-радісні моменти. Вони об'єднують любителів співу, гуртують однодумців.  Музика надихає, зцілює, розважає. 

Організатором конкурсу "Я люблю тебе, Україно!" стала адміністрація  студмістечка КПІ ім. Ігоря Сікорського, зокрема  соціальні працівники-вихователі гуртожитків №7 і №6 – В.В.Зарудна і Т.А.Панченко. У конкурсі взяли участь більше 20 студентів та їх помічники.  Вечір пройшов весело, на одному диханні, це був гарний привід відпочити і поспілкуватися, адже українська пісня не залишає байдужим, вона розвивається, завойовує нові вершини і серця.

До журі, яке оцінювало виступи, ввійшли: Є.Б.Лазаренко – заступник директора студмістечка з виховної роботи, Є.І.Барабошина – керівник вокальної студії при Народній академічній хоровій капелі "Натхнення", І.В.Степанюк – заступник голови профкому.

Усі учасники показали високу майстерність, але перемогли найкращі: I місце зайняв дует – Світлана Ларіна і Катерина Кожара  з піснею "Тополі" (19-й гуртожиток); II – Юлія Потіп з  піснею "Човен" (19-й гуртожиток); ІІІ – Віктор Назаренко з піснею  "Україна – це ти" (11-й гуртожиток).

Приз від профкому отримала  Наталія Столітня за  виконання пісні "Сива голубка" (14-й гуртожиток), приз суддівських симпатій вручили  Аліні Поташовій за виконання пісні "Варто чи ні?" (6-й гуртожиток).

Хочемо подякувати всім учасникам, помічникам, журі, а також спонсорам конкурсу: Дмитру Залуцькому, Анатолію Барабошку та студентському профкому за надані призи для переможців.

Бажаємо всім успіхів. Поринайте у світ мелодій – і до нових зустрічей!

За інф. адміністрації студмістечка

Дата події