З 17 по 18 березня 2011 року в нашому університеті пройшла Друга Міжнародна конференція "Біомедична інженерія і технологія", організована Міжуніверситетським медико-інженерним факультетом (ММІФ) НТУУ "КПІ". Основним партнером конференції виступила Всеукраїнська асоціація біомедичних інженерів і технологів, президентом якої є декан ММІФ проф. В.Б.Максименко. Значну допомогу в організації конференції надали компанії "Матеріалайз" та "Нестле-Україна".

Конференція зібрала понад 150 учасників з НТУУ "КПІ", НДІ і клінічних лікарень України,  Росії, Чехії, Канади, США. Основною метою конференції було обговорення актуальних питань біомедичної інженерії, інформатики, біокібернетики і телемедицини і презентація медико-технічних розробок НТУУ "КПІ".

Учасників конференції привітав ректор НТУУ "КПІ" академік НАН України М.З.Згуровський. Вступну доповідь зробив Герой України, академік Г.В.Книшов – директор Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова. Доповідь була пронизана духом патріотизму та бажання розвивати в нашій країні медицину, біомедичну інженерію та прикладні аспекти їх застосування.

Біомедична інженерія, яка включає у себе і медицину, і інженерію, і інформатику, і ще багато різних аспектів, дозволяє робити відкриття і творити справжню науку на благо людини.

О.Г.Кисельова, заст. декана ММІФ з міжнародного співробітництва

Шановні науковці, викладачі, молоді вчені, аспіранти та студенти! Українська асоціація біомедичних інженерів і технологів, Міжуніверситетський медико-інженерний факультет НТУУ «КПІ» запрошує до участі у ІІ Міжнародній конференції «Біомедична інженерія і технологія», яка відбудеться 17-18 березня 2011 року.

Мета конференції: презентація досягнень та обговорення актуальних питань біомедичної інженерії, інформатики, біокібернетики і телемедицини, а також демонстрація медико-технічних розробок НТУУ «КПІ» з метою їх подальшого впровадження в медичну практику.

Ключові дати:

  • Реєстрація та приймання тез доповідей – до 11.02.2011 р.
  • Формування програми конференції – до 25.02.2011 р.
  • Реєстрація учасників та початок роботи конференції – о 9-00 17.03.2011 р.
  •  у залі засідань Вченої Ради НТУУ «КПІ», Проспект Перемоги 37, корпус №1.

Тези та реєстраційні заяви учасників надсилати на: ivconference@ukr.net

Вимоги до тез доповідей:

Об‘єм тез – до 400 слів.

Мова – українська.

Шрифт - Times New Roman;

Кегль – 14

Міжрядковий інтервал – 1

Відступ на абзац – 1 см

Структура тез:

НАЗВА (прописні літри)

Автори (Повністю ПІБ)

Установа (на приклад: Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», Міжуніверситетський медико-інженерний факультет, кафедра ЛДК, e-mail: ooo@gmail.com)

Анотація

Мета

Матеріали та методи

Результати

Висновки

Тези доповідей будуть надруковані у матеріалах конференції, а кращі презентації (тези) будуть рекомендовані до публікації в журналах «Біомедична інженерія» та «Електроніка і  зв‘язок» у вигляді статей оформлених за стандартами ВАК України.

Вартість участі у конференції:

Огр. внески для фізичних та юридичних осіб:

1000  грн. – для юридичних осіб;

300  грн. - для учасників конференції;

100  грн. - для аспірантів та осіб, які супроводжують учасників.

У реєстраційний пакет входить один збірник тез доповідей.

Увага!

Для студентів денної форми навчання та членів Української асоціації біомедичних інженерів і технологів – участь у конференції та друкування тез  БЕЗКОШТОВНІ!

 

Вступ до асоціації і подальші щорічні внески членів асоціації – 100 грн.

Вступити до Асоціації можна під час реєстрації делегатів конференції, або згідно інформації на сайті: http://www.ukrainianbme.org/

Рахунок для сплати оргвнесків: ВГО «Українська асоціація біомедичних інженерів і технологів”, п/р 260090650 в КФ АТ «Брокбізнесбанк»,  МФО 300959, ЄДРПОУ 36470347, призначення платежу:добровільний внесок  на здійснення статутної діяльності. Без ПДВ.

Асоціація є неприбутковою організацією, код неприбутковості 0006.

З фінансових питань звертатися до Валентини Кузнецової за телефоном

+38 050 352 69 94 або e-mail: kuznetsovavalentina@gmail.com

Проживання під час конференції:

Для гостей з різних регіонів України можливе розміщення в гуртожитку та готелі НТУУ «КПІ» або допомога з поселенням у готелях Києва. Про необхідність забезпечення місцем проживання надсилати заявки до 01.03.2011 р. на адресу olga.mmif@gmail.com

Проживання, проїзд та перебування у м. Київ сплачуються учасниками конференції самостійно.

Пропозиції  що до співпраці надсилати  на max@batyevka.net

       Голова оргкомітету                             В.Б.Максименко

Долучення Розмір
conference-mmif-en.doc (1.77 МБ) 1.77 МБ
conference-mmif.doc (50.5 КБ) 50.5 КБ
Дата події