Наприкінці листопада завершено монтаж пам'ятних знаків на Алеї зірок перед історичним корпусом №1 Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського". Тепер вона налічує вісімдесят зірок, кожна з яких присвячена видатному співробітнику або випускнику Київської політехніки. Люди, чиї імена увічнені в граніті, прославили не лише свою альма-матер, але й Україну в різних галузях людської діяльності. Алею споруджено коштом викладачів університету та мецената Людмили Русаліної.

Ще одна оновлена алея пролягла вздовж корпусу №4 паралельно вулиці  Янгеля, від в'їзної арки до пам'ятника Героям Небесної сотні. На місці аварійних дерев, які довелося зрубати, висаджено понад 250 молодих  дерев і кущів декоративних порід. Проектування і всі роботи забезпечили фахівці Національного дендрологічного парку "Софіївка" спільно зі співробітниками університету. Проводилися ці роботи коштом спонсора – їх фінансує народний депутат України Дмитро Андрієвський.

Дмитро Андрієвський фінансує також спорудження скульптурної композиції "Еволюція пізнання". Вона постане біля вхідної групи (арки) на в'їзді на територію університету з боку вулиці Янгеля і символізуватиме розвиток і досягнення наукової думки в пізнанні законів Всесвіту. Два її пілони – бронзовий і алюмінієвий, триматимуть ідеальну геометричну фігуру – чорну кулю, покриту нітридом титану. Автор композиції – відомий скульптор, роботи якого прикрашають шість європейських столиць, заслужений художник України Анатолій Валієв.