Народний ансамбль народного танцю "Політехнік" у цьому році розгорнув бурхливу концертну діяльність. Улітку танцювальною програмою "З Україною в серці" самодіяльні митці підкорювали Європу. Хореографічні постановки різних областей України в їхньому виконанні припали до душі глядачам і нікого не залишили байдужим.

Ансамбль виступив на сценах Венеції (Італія), Штутгарту (Німеччина), Праги (Чехія), де вдячні глядачі стоячи, зі сльозами на очах аплодували політехнікам. Танцювальні композиції у виконанні студентів донесли дух українського народу, про що було написано в місцевих газетах.

За останній рік ансамбль народного танцю "Політехнік"  побував у семи країнах Європи  – Угорщині, Словенії, Італії, Ліхтенштейні, Чехії, Швейцарії, Німеччині.

"Політехнік" – це не просто танцювальний колектив, це велика дружна родина, об'єднана спільною справою, де всі з неймовірним азартом працюють плідно та натхненно. Це колектив, яким  по праву може пишатися університет.

Художній керівник, балетмейстер колективу Уляна Захарова (на фото у другому ряду в центрі) переконана, що це тільки перші кроки до високого мистецтва, яке танцюристи даруватимуть глядачам в Україні та за її межами.

Інф. адміністрації ЦКМ