Розпочався новий семестр, а разом з ним активізувалося й культурне життя університету.

Арт-простір "Вежа" повернувся з канікул з новими лекціями, акустичними концертами та літвечорами. І хоча організатори не відкривають завіси таємниці над іменами та датами, але анонсують нову художню виставку талановитої художниці з КПІ. До Дня Св. Валентина у "Вежі" спільно зі студентською соціальною службою НТУУ "КПІ" стартував донорський фестиваль "#Упирівка". Це можливість здати свою кров і цим допомогти хворим, безкоштовно перевірити її на віруси та навіть отримати вихідний у день кровоздачі.

Навесні організатори планують відкрити внутрішній дворик для ще атмосферніших зустрічей.

ЛітВежа не відпочивала: благодійний аукціон побачень "Love with літВежа", Вечір пам'яті Кузьми "Мовчати", літВежа vol. 7 тощо. А вже 13 лютого літВежа запросила студентів разом відзначити День Святого Валентина. Учасників чекала поезія і музика про кохання, тематичні міні-лекції. Також на вечорі були оголошені результати благодійного аукціону.

У квітні організатори планують провести фестиваль. Ось що про нього розповіла Валерія Настіна – співзасновник та ведуча літВежі: "Більше заходів на вулиці, а також цікавих інтерактивів. Розкриємо як серйозні теми, так і іронічні, сатиричні актуальні проблематики в характерному для нас стилі, нетрадиційні святкування та андеграундні шоу, будемо пробувати себе в нових амплуа, відкриваючи в собі нові грані, щоб приходячи на літВежу, глядачі отримували ще більше задоволення й позитивних вражень. Студентів очікують нові обличчя, актуальні теми та незатяжні концепції".

Тим часом триває облаштування Колізею. Вже купили проектор, звукову систему, мікшерний пульт. Внутрішніми приміщеннями займуться влітку. А нині необхідна посилена допомога профільних служб КПІ. От-от мають запустити сайт, тоді ж і усі небайдужі матимуть змогу побачити розклад заходів. Організатори запевняють, що КолізейFest цього року відбудеться.

Тож КПІшники цього семестру матимуть безліч можливостей стати учасниками музичних і літературних вечорів, додати "плюсиків" у карму під час допомоги друзям.

Ольга Кривенко, студентка ВПІ