Уява важливіша, ніж знання. Знання обмежені, тоді як уява охоплює цілий світ, стимулюючи прогрес, породжуючи еволюцію.

Альберт Ейнштейн

Антон Галяшинський Supervizor. Антон Галяшинський. Проекційний моноблок, що легко монтується з медіасервером та панорамним екраном у комплекті. Проект підтримується інвестором і вже отримав інвестування для розроблення модернізованої моделі мультивізора з метою промислового випуску.
Наталія Шерімбетова "8 words a day". Наталія Шерімбетова. Сервіс, який допомагає щоденно поповнювати словниковий запас за допомогою зображень, аудіо та прикладів. На конкурсі стартапів з України, який проходив у США в режимі вебінару, проект отримав високу оцінку як найкращий проект з 20 поданих.  Проект підтримується декількома бізнес-ангелами, у тому числі й фінансово, для завершення базового прототипу.
Олександр Кшуташвілі Sofast. Олександр Кшуташвілі, Ілля Баликін.Мультивалютні грошові перекази по всьому світу без прив'язки до банку  системи відправника. Проект зацікавив кілька банків та інвесторів. Проводиться робота з удосконалення усіх аспектів впровадження проекту в експлуатацію. Проект отримав початкове фінансування.
Тетьяна Габінет Breez. Тетьяна  Габінет. Осушувач взуття з цеолітним наповнювачем. Крім сушіння взуття, осушувач забезпечує антибактеріальну дію. Проект отримав підтримку інвесторів та фінансове забезпечення для розробки промислових варіантів осушувача.
Микита Рижков

3D Coffe. Микита Рижков, Максим Станіслав. 3D принтер – друк різних фігур з молочної піни на капучино, лате і коктейлях. Проект отримав підтримку інвестора та інвестиції для розробки діючого прототипу.

Яків Юсин iHouse. Яків Юсин, Дмитро Яровий, Михайло Шевчук.Система, яка  об'єднує у смартфоні користувача усі можливості для управління розумним будинком. Проект має підтримку інвестора та отримав інвестування для розроблення базового діючого прототипу. Є домовленість з компанією-розробником розумних будинків RaZbery про використання та опробування діючого прототипу програмного пакету в розробках фірми. 
Макс Ільницький  Shopimate. Макс Ільницький. Система лояльності, яка складається з мобільного додатка для покупця, веб-сервісу для адміністрації магазину та торговельного центру. Така система надає власникам бізнесу ефективний інструмент маркетингу, а їх клієнтам – мобільного помічника. Проект зацікавив декількох інвесторів. Зараз ведуться роботи з уточнення функціональності системи в реальних умовах (великі торговельні центри).