Цього року Головне управління Федерації науково-технічних товариств Польщі нагородило своїми Почесними золотими знаками професорів НТУУ "КПІ" – проректора з науково-педагогічної роботи Олексія Новікова та завідувача кафедри відновлюваних джерел енергії ФЕА Степана Кудрю.

Відзнаки на початку вересня в урочистій обстановці вручили голова Секції випускників КПІ в Польщі Януш Фукса і його заступник Зігмунд Нікодем. Гості відзначали, що у сфері постійно діючих зв'язків НТУУ "КПІ" і університетів Польщі саме нагороджені докладають багато зусиль для розбудови і підвищення ефективності співробітництва науковців наших країн. Так, дуже активну участь у створенні і організації діяльності спільного Українсько-Польського центру вдосконалення технологій відновлюваних джерел енергії та енергоефективності брав Степан Олександрович Кудря.

Після церемонії нагородження фахівці НТУУ "КПІ"  надали гостям із Польщі інформацію про низку проектів, які могли б стати предметом  спільної діяльності у справі розвитку високих технологій та інноваційного підприємництва.

На фото: Зліва направо Євген Поліщук, Сергій Сидоренко, Олексій Новіков, Степан Кудря, Януш Фукса, Зігмунд Нікодем

Дата події