13–14 березня на факультеті лінгвістики НТУУ "КПІ" була проведена IX Міжнародна науково-практична конференція на тему "Сучасні підходи та інноваційні тенденції у викладанні іноземних мов".

Конференцію відкрила декан ФЛ проф. Н.С.Саєнко. На пленарному засіданні доповідали зарубіжні та вітчизняні колеги: Neil Paton, Office manager and teacher, Native Speaker Tutors and Consultants; Н.Г.Іщенко, завідувач кафедри теорії і практики перекладу англійської мови ФЛ; В.С.Зволинський, ст. викладач кафедри української мови, літератури та культури; Anja Siebert, Deutscher Akademischer Austauschdienst.

У доповідях було розглянуто широкий спектр підходів та тенденцій методики викладання іноземних мов. Назви секцій відповідали запланованій тематиці та розкривали актуальні теми сучасної науки. Доповіді викликали жваве обговорення, адже питання методики викладання іноземних мов не втрачають актуальності. Конференція надала можливість викладачам та аспірантам отримати цікавий досвід та дізнатися про останні новини зі сфери викладання у вищій школі.

К. В. Цареградська, викладач ФЛ