Тільки-но закінчилося літо, сповнене яскравих вражень і гарного відпочинку. Проте деякі наші студенти сполучали і працю, і дозвілля. Саме в один з літніх вечорів відбувся фестиваль «Найромантичніша студентська пара Києва». Молоді дівчата і хлопці, об’єднані романтичними почуттями, змагалися за звання лауреатів та за мандрівку до споконвічного міста закоханих – Парижа. Після онлайн-голосування та літературного конкурсу love story пари під час шоу повинні були продемонструвати знання психології та звичок одне одного. Як тут не згадати  афоризм Екзюпері про кохання як вміння «дивитися в одному напрямку»! Збіг або несхожість «напрямків» викликали бурю емоцій у залі. Не залишили публіку байдужою і танцювальні конкурси, і перевірка стресостійкості пар у конфліктних ситуаціях, і вміння вести повноцінний діалог.

Автор проекту студент ФСП Северин Радчич разом із студенткою ВПІ Ганною Чех  були ведучими цього свята, а студентка ФСП Ірина Мироненко прикрасила його музичними вітаннями – піснями Адель. Блискуче виступили студенти Інституту телекомунікаційних систем  Сергій Чмихунта Ганна Чижевська, студенти ФСП Олександр Москаленко  та Ольга Боровікова. Усі пари отримали гарні подарунки від спонсорів та дипломи лауреатів.

Чималу підтримку фестивалю здійснили у КМДА та в її підрозділі – Центрі сім’ї і молоді «Родинний дім». Будемо сподіватися, що творча співпраця наших студентів та мерії буде продовжуватися, а відлуння літньої романтики назавжди залишиться в серцях учасників.

Попереду – нові проекти, нові творчі здобутки!

К. Іваненко

Дата події