25 травня на базі Центру консолідації студентів уперше в НТУУ «КПІ» пройшов танцювальний конкурс з хіп-хопу «Hype Dance Battle». У конкурсі взяли участь студенти «КПІ» та учасники з різних міст України.

Ідея провести танцювальне шоу виникла у Євгена Хмельницького, тренера КПІшної хіп-хоп команди «HDteam». Незабутнє свято танцю відбулось за підтримки проректора університету  Г.Б. Варламова, директора ЦКМ М. М. Галушко та директора ЦКС Євгенії Байкіної .

Танцювальний захід відвідали близько 200 глядачів, у конкурсі взяли участь понад 130 танцівників, 16 з них – представники НТУУ «КПІ».

Троє суддів обирало учасників, які краще втілюють музику у своєму танці, це: Kristy (м. Харків), Андрій Онопрієнко (м. Луцьк) та Maximus (м. Черкаси), він же Максим Оробець, учасник проектів «Танцюють всі» та «Майданс».

Учасники створили незабутню атмосферу свята танцю, історію, яка в певний момент треку починається, про щось розповідає і не потребує жодних епілогів. У перервах між контестами танцівники створювали кола, в яких будь-хто міг показати свою майстерність.

Варто відмітити також і фіналістів конкурсу:  Романа Кузьменка з хіп-хопу та Дениса Євстигнєйкіна з хаусу, обидва з м. Києва.

Також було проведено окремо конкурс «Першість КПІ» саме серед учасників-студентів «КПІ», переможцями стали Аня Лациба (ВПІ) та Марина Борейко  (ФММ).

Якщо когось із студентів зацікавив цей стиль танцю, колектив «HDteam» з радістю запрошує вас до своєї команди. 

Євген Хмельницький, керівник гурту «HDteam», Катерина Зубова, аспірантка НТУУ «КПІ»

Дата події