З 21 по 27 лютого у Саратові й Москві (Російська Федерація) пройшли останні кваліфікаційні тури Міжнародної студентської баскетбольної ліги. Команда НТУУ «КПІ» виконала завдання, поставлене перед нею на початку сезону, й пройшла до серії плей-офф з перевагою «домашнього паркету». Тож ігри фінальної частини, дві з яких відбудуться у спорткомплексі КПІ, проводитимуться до двох перемог.

Головною баталією і вирішальним фактором, який забезпечив команді вихід у наступний тур, стала гра в Саратові з представниками місцевого Державного соціально-економічного університету. Ця команда має дуже високі показники відвідування глядачами ігор: майже півтори тисячі її відданих вболівальників на домашніх матчах фактично стають «шостим гравцем». Утім, незважаючи на переповнені трибуни, які щосили підтримували своїх улюбленців, перемогу з рахунком 57:65 у цій грі здобув «Київський політехнік». Найкращими гравцями команди стали Марченко (25 очок, 15 підбирань), Полежаєв (15 очок, 12 підбирань), Павленко (11 очок), Кореняк (8 очок, 12 підбирань).

Отже, команда НТУУ «КПІ» посіла 2-ге місце у своїй підгрупі й візьме участь у серії плей-офф (1/8 фіналу), де зустрінеться з командою Російської правової академії (Москва).

Ігри у спорткомплексі КПІ проходитимуть 19 та, у разі необхідності, 20 березня. Прийдіть та підтримайте наших!
Олексій Павленко

Дата події