Оксана Білошицька

Дивує і надихає

У кожній організації має бути людина, яка щоразу дивує, надихає, викликає гордість і захоплення. У профкомі студентів є така дівчина – студентка ММІФ Оксана Білошицька.

Оксану поважають і цінують не тільки у профкомі студентів, а й на факультеті. Упродовж  4-х років вона очолює профбюро студентів ММІФ. Ідеальне навчання – відмінниця (при тому ще й на другій вищій освіті), ідеальна робота – кожне завдання виконується якісно та вчасно, повага викладачів та адміністрації на факультеті, повага студентів. Важко добирати слова, щоб висловити захоплення Оксаною: чуйна, добра, відповідальна, вихована, самовіддана… і ще безліч теплих і гарних слів характеризують цю дівчину. На додачу, цього семестру Оксана отримала стипендію Кабінету Міністрів України та іменну стипендію Дмитра Андрієвського.

Бажаємо Оксані лише найкращого в житті, попутного вітру в починаннях та щирого жіночого щастя. 

Вікторія Довжук

Лідер і професіонал

На  ФММ є неписана традиція – більшість керівних посад обіймають жінки та дівчата. Ось і профбюро студентів ФММ очолює гарна та спритна дівчина – Вікторія Довжук. Скільки енергії та витримки у цієї студентки – не знає ніхто. Завжди усміхнена та жвава, вона поспішає на допомогу студентам. В її руках горить будь-яка справа, за що б не взялась Вікторія – все виходить на відмінно. За час роботи у профбюро студентів Вікторія стала справжнім лідером, справжнім професіоналом. Комунікабельна та розсудлива, відверта та привітна – ось це і є наша Вікторія.

Її ім'я означає "перемога", і Віка щодня це доводить. Хто хоч раз спілкувався з Вікторією, вже ніколи її не забуде. Успіхів у житті тобі, Вікторіє!

Профком студентів НТУУ "КПІ"