24 січня магістерські дисертації захищали студенти спеціальності «Адміністративний менеджмент» факультету соціології і права. З оцінкою «відмінно» захистила свою роботу Ірина Жеребко, яка на останньому курсі навчання була стипендіатом Президента України. Така оцінка – закономірний підсумок її навчання в НТУУ «КПІ» з 2007 року.

Ірина відмінниця, середній бал успішності за період навчання – 5, брала участь у кількох міжнародних науково-практичних конференці­ях, за матеріалами яких опубліковані тези. У 2012 році виступала з доповіддю на пленарному засіданні Науково-практичної конференції студентів та аспірантів «Дні науки ФСП». Опублікувала статті: «Філософська рефлексія технологій медіаосвіти у вищій школі» (в науковому фаховому журналі “Вісник НТУУ «КПІ». Філософія. Психологія. Педагогіка”) та «Ме­діакомпетентність як інструмент подолання кризи сучасної вищої освіти» (у збірнику матеріалів VII Міжнародної науково-практичної конференції «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору»).

Ірина Жеребко – староста групи, користується повагою та авторитетом серед однокурсників та викладачів свого факультету.

«Освічена, компетентна, відповідальна та цілеспрямована; чудово виконувала обов’язки старости групи, була справжнім лідером», – так охарактеризувала Ірину науковий керівник її магістерської дисертації заступник декана ФСП професор І.І.Федорова. І додала: «Хотілося, щоб вона продовжила займатися науковими дослідженнями».

Сама Ірина розповіла, що хотіла б поєднати наукову і педагогічну роботу. «Педагогічний стаж» у неї вже великий – ще навчаючись у школі №269 міста Києва, вона не одне літо була вожатою у шкільному літньому таборі, вела там гуртки малювання, вишивання, м’якої іграшки.

Тема магістерської дисертації І.Жеребко – «Організаційні принципи впровадження медіаосвіти у вищій школі України». Тема нині дуже актуальна, оскільки засоби дистанційного навчання технології медіаосвіти стрімко розвиваються і набувають все більшого поширення.

Побажаємо Ірині нових успіхів, реалізації всіх планів і задумів.

К. Іванова