Свого часу точилося немало розмов про доцільність включення до складу технічного навчального закладу економічних та гуманітарних факультетів. На сьогодні вже ні в кого не викликає сумніву, що факультет менеджменту та маркетингу став окрасою Київської політехніки.

Тут навчаються сумлінні мотивовані студенти, вони набувають ґрунтовних знань і сучасних практичних навичок, що дозволяє згодом обіймати провідні посади у вітчизняних та зарубіжних компаніях. До того ж навчаються на ФММ переважно дівчата – гарні та стильні, які не лише здатні перемагати в усіляких професійних конкурсах і змаганнях, а й можуть дати фору будь-яким моделям на подіумі чи у фотосесії.

Сьогодні знайомимо читачів зі стипендіатками ректора з гр. УЗ-91, які отримують матеріальну винагороду за своє сумління в навчанні й науковій діяльності та активну громадянську позицію.

Ірина Тенетко Ірина Тенетко: Я вдячна своєму університету за надану можливість навчатись і досягати успіхів. Ректорська стипендія – один з показників успішної і результативної роботи. Дуже добре, що є такі заохочувальні моменти, які спонукають досягати нових вершин.
Аліна Костюк; Аліна Костюк: Хочу подякувати улюбленому університету НТУУ "КПІ" та ФММ, які дали мені розуміння того, ким я хочу бути, та всіляко підтримують на шляху до здійснення моєї мети. Отримання іменної стипендії для мене є приємним бонусом, що надихає на подальшу наукову роботу й розвиток набутих здібностей. Я пишаюся тим, що навчаюся в НТУУ "КПІ".
Надія Гапончук

Надія Гапончук: Отримання іменної стипендії дуже багато для мене означає. Приємно, коли оцінюють твою роботу та старання. 

Ректорська стипендія  для мене є  додатковим стимулом навчатися ще краще та досягати успіхів. Я дуже вдячна КПІ за те, що в мене є така можливість.

Тетяна Слободська

Тетяна Слободська: Стипендія ректора НТУУ "КПІ" – це не лише винагорода за сумлінне навчання та прагнення до знань, але й важливий етап у житті студента-відмінника. Отримувати іменну стипендію для мене та моїх товаришів – велика честь і мотивація для подальшого наукового розвитку та самовдосконалення.

Прагнучи нових наукових вершин, я цілеспрямовано й упевнено йду до своєї мети. Переконана, що студенти НТУУ "КПІ" і надалі матимуть можливість набувати сучасних професійних знань та брати участь у науково-технічному розвитку нашої держави.

За інф. ФММ