12 листопада відбулося чергове засідання Вченої ради НТУУ “КПІ”. На початку засідання головуючий М.З.Згуровський привітав ювілярів: Д.Ф.Чернегу, В.Г.Кравця, Є.М.Письменного, В.А.Порєва та О.П.Онуфрієнко.

Після цього Михайло Захарович вручив атестати професора В.В.Дергачовій (професор кафедри менеджменту) та Н.С. Ремез (професор кафедри інженерної екології).

Далі ректор вручив відзнаку про почесне звання "Заслужений працівник фізичної культури і спорту України" та почесну грамоту Вченої ради університету Т.В. Пасічній – доценту кафедри спортивного вдосконалення ММІФ.  Михайло Захарович також вручив почесні грамоти Вченої ради тренерам з регбі:

  • Л.В. Денбновецькому – заслуженому тренеру України з регбі, старшому викладачу кафедри спортивного вдосконалення ММІФ;
  • О.С. Сабірову – майстру спорту з регбі, викладачу кафедри спортивного вдосконалення ММІФ;
  • М.С.Грідасову – кандидату в майстри спорту з регбі, старшому викладачу кафедри спортивного вдосконалення ММІФ.

Першим і головним питанням порядку денного було впровадження системи "Електронний кампус" в університеті. Директор Конструкторського бюро інформаційних систем А. Й. Савицький зауважив, що користувачі цієї системи отримали паролі, логіни та повністю забезпечені усіма необхідними інструктивними матеріалами. Проведено пілотне тестування на одному з факультетів (ФІОТ), і вже з 1 вересня 2012 р. систему "Електронний кампус" впроваджено для використання студентами та викладачами всіх факультетів та інститутів. Станом на 09.11.12 р. загальна кількість користувачів системи становить близько 31 тис. осіб, із них 27700 студентів.

Після цього були розглянуті конкурсні та поточні питання.

А.А.Мельниченко, вчений секретар НТУУ "КПІ"