Футбольний клуб "Політехнік" створено восени 2011 р. Він об'єднав любителів футболу та футзалу (міні-футболу) – студентів та співробітників НТУУ "КПІ". На перших порах спортсмени зіткнулися з проблемою відсутності майданчика для занять. Та завдяки амбітності футболістів і підтримці адміністрації університету тренування проходили регулярно.

"Хрещення" команда пройшла на Першості Солом'янського району серед ВНЗ м. Києва з футзалу, де здобула перше місце. Ця перемога надихнула гравців команди, вони повірили у свої сили й продовжили низку вдалих виступів. Після закінчення ігрового сезону "осінь 2011 року/весна 2012 року" з футзалу команда НТУУ "КПІ" здобула вагому кількість перемог та зібрала нагороди в різних турнірах і чемпіонатах Києва і України:

  • Кубок м. Києва серед ВНЗ з футзалу – третє місце;
  • Чемпіонат м. Києва серед ВНЗ з футзалу – друге місце;
  • Чемпіонат України "Євровесна 2012" серед ВНЗ з футзалу – друге місце;
  • Турнір з футзалу, присвячений 85-річчю заснування ФК "Динамо Київ" – третє місце;
  • Чемпіонат Київської футзальної ліги серед професійних команд з футзалу – третє місце.

Чемпіонат Київської футзальної лігиНині команда готується до участі у Всеукраїнській універсіаді серед ВНЗ України, яка проходитиме в м. Харкові на початку червня.

Хочу висловити слова подяки за підтримку та популяризацію футзалу в НТУУ "КПІ" адміністрації університету на чолі з ректором М.З.Згуровським, директору ЦФВС А.Ф.Матлавсу, завідувачу кафедри спортивного вдосконалення Ю.В.Новіцькому, голові профкому студентів А.Ю. Гаврушкевичу та ін., а спортсменам побажати нових перемог.

І. Веремійчук, голова ФК "Політехнік"