Чергове засідання профспілкового комітету співробітників НТУУ "КПІ" відбулося 5 квітня 2012 року. На порядок денний було винесено питання про підсумки підготовки та проведення конференції трудового колективу НТУУ "КПІ" 29 березня 2012 р.; про хід колдоговірної кампанії та підготовку до оздоровчого сезону.

У своєму виступі з першого питання голова профкому В.І.Молчанов подякував профспілковим бюро підрозділів та їх керівникам за злагоджену підготовку конференцій трудових колективів підрозділів та високу явку на конференцію трудового колективу КПІ з виборів ректора. Доповідач також поінформував про подальші кроки: подання відповідних рішень конференції та супровідних документів до Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України згідно з процедурою виборів, та підписання контракту між профільним Міністерством й обраним трудовим колективом претендентом.

Заступник голови профкому В.О.Корсаков доповів про поточні результати роботи загальноуніверситетської комісії з перевірки виконання минулорічного колективного договору та пропозиції комісії до редакції Колективного договору на наступний період.

 Заступник голови профкому О.І.Шейко поінформував про хід підготовки до літнього оздоровчого сезону: затвердження термінів заїздів до університетських баз відпочинку (можна ознайомитися на сайті профкому в розділі "Оздоровлення",  http://profkom.kpi.ua/635.html) та орієнтовну вартість путівок і профспілкову компенсацію. Також було прийнято рішення про припинення видачі нових посвідчень для відвідування басейну КПІ у зв'язку з перевитратами кошторису профкому на спортивно-масову роботу. Посвідчення, видані раніше, дійсні для відвідування басейну на пільгових умовах до 31 травня 2012 року.

На завершення почесні грамоти ЦК галузевої профспілки України, грамоти та подяки Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України були вручені профспілковим активістам університету: Л.П.Антоненко – голові профбюро ІХФ, Р.Д.Галицькій – голові профбюро господарчих та адміністративних служб КПІ, Н.Є.Куц – голові профбюро ФІОТ, В.В.Вапничній – голові профбюро ІЕЕ, Л.Б.Орябінській – голові профбюро ФБТ, Е.Б.Любіменко – члену профбюро ФММ, В.В.Янковській – заступнику голови профбюро ФЕА – за ініціативну профспілкову працю та високі показники в роботі.

За інформацією профкому співробітників