Викладачі, студентські організації й самі студенти ІТС спільними зусиллями підтримують атмосферу якісного навчання та наукового зростання обдарованої молоді. Розповідаємо про найбільш успішних студентів ІТС, які у 2012 р. були удостоєні ректорської стипендії.

Сергій  Кашуба Сергій Кашуба (гр. ТС-81, науковий керівник бакалаврського проекту – д.т.н., проф. А.О.Ліпатов). Тема дипломної роботи "Аналіз міжсупутникових ліній зв'язку". Брав участь у студентській конференції "Проблеми телекомунікацій-2010". Заняття наукою не заважають Сергію бути активістом. З травня 2010 р. по січень 2011 р. був членом наукового відділу Студентської ради КПІ, брав активну участь в організації КПІшних інтелектуальних конкурсів "Brain&Fun" та "Брейн-ринг". Саме Сергій розробив конструкцію для гри в "Брейн-ринг", яку тепер успішно використовують студенти ІТС під час кожного наукового тижня.
Дмитро Куриленко

Дмитро Куриленко (гр. ТС-71М, науковий керівник магістерської дисертації – д.т.н., проф. О.І.Романов). Цікавиться оптичними та мережевими технологіями. У його доробку вже сім статей. У 2011 р. з оцінкою "відмінно" захистив бакалаврську роботу. У 2011 р. Дмитро брав участь у конкурсі компанії МТС "Професіонали майбутнього", де отримав диплом "За швидкість реалізації та практичну значущість". У вільний час грає у волейбольній команді ІТС, захоплюється туризмом.

Ольга  Приходько

Ольга Приходько (гр. ТІ-71М, науковий керівник магістерської дисертації – д.т.н., проф. А.Ю.Пилипенко). У 2011 р. з оцінкою "відмінно" захистила бакалаврську роботу.  Дуже різностороннє обдарована дівчина. Захоплюється математичним аналізом, бере активну участь у житті факультету, староста академічної групи.  У 2010 р. у складі делегації ІТС відвідала  Дрезденський університет. Хобі – танці, кулінарія та вишивка, її роботи були відзначені на конкурсах студмістечка.

Ольга  Приходько Андрій Онисько (гр.ТІ-81, науковий керівник бакалаврського проекту – к.т.н. М.О.Алексєєв). Відмінник, займався науковою роботою на кафедрі ІТМ (ІТС), брав участь у проекті з розробки автоматизованої системи обліку. Дипломний проект присвячено методам розробки програмного забезпечення. У 2010 р. відвідав у складі делегації ІТС  Дрезденський університет.  З 2009 по 2011 рр. очолював студентську раду гуртожитку №12. Хобі – гірський туризм, катання на роликах.

Побажаймо нашим хлопцям та дівчатам успіхів та натхнення! ІТС пишається вами!

Марина Іщенко