24 листопада в залі засідань Вченої ради НТУУ "КПІ" відбувся музично-поетичний концерт-зустріч за участю Олександра Тарасова та Олени Єлісей. На концерт були також запрошені молоді та перспективні гурти "DronGo Band" та "Tom P. Sons".

Організатор і ведучий вечора – Станіслав Тимченко, доцент кафедри філософії, заслужений діяч культури України – порадував усіх чарівною грою на фортепіано. У його виконанні "Прелюдія" Й.С. Баха, здавалося, зазвучала по-новому та справила на присутніх незабутнє враження.

Головною окрасою кон­церту став виступ чудового композитора та поета Олександра Тарасова. Мікс із філософ­сь­ких текстів і надзвичайно проникливої музики, приправлений чарівним го­лосом, подарував слухачам справжнє свято душі. Гітара в його руках оживала та перетворювалася на справжній оркестр. Душевна та емоційна насолода – саме так без усіляких вагань можна описати виступ пана Олександра.

Неоднозначні відчуття викликав у присутніх виступ випускниці КПІ Олени Єлісей. Авторка пісень, художниця та мандрівниця поманила всіх у звабливий та неординарний світ індійських мотивів. Одна зі студенток охоче поділилася враженнями стосовно виступу виконавиці: "Олена вразила мене емоційністю та глибинним змістом своїх пісень. Невичерпні джерела душі дають їй змогу ділитися з іншими своїми почуттями".

Незвичним поєднанням віолончелі, акустичної гітари та перкусії порадував молодий колектив "DronGo Band". Це був перший акустичний виступ групи за останні півроку, тому задоволення отримували не лише глядачі, а й самі музиканти, що помітно відбилося на їхній вір­туозній грі.

Своєрідним десертом концерту став виступ групи "Tom P. Sons".  Загадкові музиканти у чорних сорочках і гангстерських капелюхах поводилися на сцені скромно, проте доволі професійно. Вокалістка вразила всіх неймовірним голосом та непідробною щирістю, а джазові мелодії тихо линули у найглибші куточки душі.

У цей вечір кожен із присутніх зміг насолодитися мистецтвом сповна: хтось блаженствував під гітарні мотиви, хтось релаксував під індійську музику чи витончений джаз, а любителі живопису смакували вічність, мудрість і велич картин М.Реріха.

Марина Корзун, ВПІ

Фото: Виступає Олена Єлісей

Дата події