Одного осіннього ранку йдучи на пари, я побачив інформаційний плакат. Відразу ж згадалося: "Сьогодні ж відкриття!" І справді, 8 жовтня о 15.00  в ЦФВС НТУУ "КПІ" відбулося офіційне відкриття чемпіонату НТУУ "КПІ" з футзалу, який уже другий рік поспіль входить у залік Спартакіади.

Захід відкрив голова Студентської ради НТУУ "КПІ" Олег Десятов. Потім відбулося жеребкування між чотирма командами. Жереб – річ непередбачувана, і вже в першому півфіналі між собою зустрілися команда Студентської ради університету та її "побратим" – команда студентської ради студмістечка. Гра пройшла на хорошому рівні. Матч закінчився з рахунком 3:1 на користь Студентської ради університету. У другому півфіналі зустрілися суперники, принципові не лише на футбольному полі, а й у своїй статутній діяльності – самоврядна профспілка студентів та команда профкому студентів. Перемогла команда профкому, яка тепер мала зустрітися у фіналі з добре організованою командою Студентської ради університету. У матчі за третє місце зійшлися команди самоврядної профспілки студентів та студентської ради студмістечка. Перемога – за першою. Вона зуміла забити п'ять м'ячів команді-супернику.

Профком студентів чи Студентська рада університету? Досвід чи мотивація? Перемогти міг тільки один.

…Свисток арбітра зафіксував перемогу профкому з рахунком 3:1. Команда-переможець підняла догори заслужений кубок, який вручив ректор Михайло Згуровський.

Але на цьому захід не закінчився: серед вболівальників було розіграно безкоштовні квитки на матч збірної України проти збірної Німеччини, який відбувся 11 листопада.

Особливі слова вдячності – організаторам чудового заходу –  спортивному відділу Студентської ради НТУУ "КПІ" за підтримки департаменту навчально-виховної роботи та головному координатору проекту, студенту теплоенергетичного факультету Олексію Ночовному.

Любіть футбол, ніколи на потрапляйте в офсайд і завжди забивайте голи!

Сергій Кущовий, студент ПБФ

Дата події