Улюблена спортивно-інтелек­туальна гра студентів "Лабіринт" зібрала учасників та вболівальників 23-25 вересня на базі відпочинку "Політехнік". Мірялися силами аж 16 команд. Перевірку на спритність та витривалість усі пройшли успішно: подолали і водні, й лісові перепони та в повному складі дісталися фінішу. Переможці отримали дипломи і нагороди.

УголькиКращими серед кращих стали: 1-ше місце – команда "Угольки" (11-й гуртожиток); 2-ге місце – команда "Релейные полузащитники" (18-й гуртожиток); 3-тє місце – команда "Lantux" (8-й гуртожиток). Вручив нагороди та привітав переможців проректор з навчально-виховної роботи Г.Б.Варламов. Цікавість до спортивних змагань виявив і ректор університету М.З.Згуровський: він невимушено спілкувався зі студентами, азартно вболівав, цікавився їх побутом та ділився спогадами про свої студентські роки.

Організаторами заходу традиційно виступили департамент навчально-виховної роботи університету, студмістечко та профком студентів НТУУ "КПІ", студентська рада студмістечка й туристичний клуб "Скіф".

Інф. "КП"

Дата події