Чергове засідання профспілкового комітету співробітників університету відбулось 19 травня 2011 р. Зокрема, було розглянуто поточну інформацію про діяльність профспілки працівників освіти і науки України та її структурних підрозділів (доповідач – В.І.Молчанов) та питання організації оздоровлення й відпочинку співробітників НТУУ "КПІ" в 2011 р.

Голова профкому В.І.Молчанов повідомив про результати переговорного процесу очільників профспілок працівників бюджетної сфери з урядом та про наміри влади поступово розморозити єдину тарифну сітку з поетапним приведенням розміру оплати працівника першого тарифного розряду до розміру мінімальної заробітної плати. Також було обговорено статтю в газеті "Освіта" від 16 травня 2011 року "За лаштунками протесту". Представників профспілок турбує висвітлена там упереджена та провокаційна думка про виключну причетність посадовців від освіти до рішення про підвищення зарплати. Цікаво, де були їх (посадовців) "наполегливі вимоги" останні три роки, коли ЄТС була практично заморожена.

Заступник голови профкому О.І.Шейко поінформував про організацію відпочинку на університетських базах, голова дитячої комісії О.О.Кожем'яченко доповіла про особливості цьогорічної дитячої оздоровчої кампанії та про розширення переліку дитячих оздоровниць, голова комісії з інформатизації та міжнародного співробітництва М.О.Безуглий надав інформацію про організацію в серпні 2011 р. груп безвалютного міжнародного обміну між КПІ та Варшавською політехнікою. Більш докладна інформація представлена на сайті профкому в розділі "Оздоровлення".

 Також було розглянуто пропозицію профкому щодо відновлення пільгового відвідування співробітниками КПІ басейну за окремими перепустками. Для цього пропонується створити групу здоров'я з частковою оплатою вартості надання послуг (списки формують і подають разом із фотокартками підрозділи до 10 червня 2011 року).

Інф. профкому співробітників

За початковим задумом 30-літньої давнини, на кутовій вежі Будинку профспілок планували «встановити електронні табло, на яких будуть транслюватися повідомлення про події, що відбуваються в Києві й країні». Але в підсумку замість «рядка, що біжить» вирішено було влаштувати чотирибічний годинник. Точніше, «електронний інформатор», що по черзі показував час, поточну дату й температуру повітря. Вежа з годинником не обділена увагою київських гострословів; вона відзначена кількома прізвиськами, з яких найвідоміші – «Біг-Бен» та «Член профспілок».
Матеріал на сторінці - http://kpi.ua/840-8

Дата події