Ярмарок вакансій «Робота для тебе», зорганізований департаментом навчально-виховної роботи та Центром розвитку кар’єри НТУУ «КПІ», пройшов у нашому університеті 14 квітня. Свої стенди розгорнули вітчизняні високотехнологічні компанії –  ТОВ «GlobalLogic», ЗАТ «Київобленерго», АК «Київенерго», ЦКБ «Арсенал», Materialise, Melexis, Softheme, «СМК», Procter & Gamble та ін., які знайомили відвідувачів зі своєю діяльністю, надавали інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики тощо.

Приміром, «Київенерго» щороку приймає на практику близько сотні студентів ТЕФ та ФЕА; GlobalLogic запрошує на тренінги, за результатами яких до 80% слухачів отримують роботу в компанії; Procter & Gamble пропонує літнє стажування та роботу в Борисполі для інженерів-технологів й електронників з гідною зарплатою.

Вітаючи присутніх, начальник відділу організації роботи зі студентами Р.І.Пашов назвав такі зустрічі роботодавців з потенційними працівниками запорукою успіху та подякував компаніям за профорієнтаційну роботу серед молоді. Студенти охоче спілкувалися з представниками компаній, заповнювали анкети, дізнавалися про перспективи кар’єрного зростання. Особливо жваво було біля стенду Melexis, адже компанія вже давно співпрацює з нашим університетом, відкрила тут спільну лабораторію, студенти бачать конкретну перспективу. Відчувалося, що представники роботодавців реально зацікавлені в залученні до себе вихованців КПІ, тож були уважними, активними і діловими.

Інф. «КП»

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» запрошує відвідати шостий ярмарок вакансій «Робота для тебе» Весна 2011», який відбудеться 14 квітня 2011 року у приміщенні корпусу №18, в холі другого поверху.

Мета заходу - посилити профорієнтаційну роботу серед студентської молоді, сприяти налагодженню контактів між випускниками та роботодавцями, ознайомити студентів з кон’юктурою на ринку праці. На Ярмарку будуть представлені підприємства та організації, зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів.

Проведення цього заходу стало традиційною подією у житті НТУУ «КПІ», завдяки якій студенти та випускники мають змогу дізнатися більше про діяльність компаній, наявні вакансії, отримати інформацію про відкриті програми з працевлаштування, стажування та проходження практики. Відвідувачі попередніх Ярмарків отримали можливість ознайомитись зі станом справ на ринку праці та визначитися з напрямком та/або місцем майбутньої роботи, роботодавці, у свою чергу, – підібрати собі співробітників, що оптимально відповідають заявленим вимогам.

Дата події