У 2008 році між факультетом електроніки НТУУ «КПІ» та факультетом електротехніки Корейського університету (Корейська Республіка) було підписано Меморандум про взаєморозуміння. Протягом липня-серпня 2010 року двоє студентів ФЕЛ (Яна Яцун та Катерина Луцик) взяли участь у стипендіальній програмі стажування в Корейському Університеті.

9 грудня 2010 року, за підтримки відділу академічної мобільності студентів ДНВР, відбулася Перша міжнародна онлайн-конференція з нанотехнологій між ФЕЛ НТУУ «КПІ» та факультетом електротехніки Корейського Університету.

У конференції зі сторони НТУУ «КПІ» взяли участь декан факультету електроніки В.Я.Жуйков, завідувач кафедри мікроелектроніки Ю.І.Якименко, завідувач кафедри фізичної та біомедичної електроніки В.І.Тимофєєв, а також заступники декана факультету електроніки А.О.Попов та О.В.Павленко, начальник відділу академічної мобільності студентів Т.С.Кучинська та студенти. Зі сторони Корейського Університету – проф. Гуетає Кім. Наприкінці заходу присутні мали змогу подивитися відеозвернення декана факультету електротехніки Корейського Університету проф. Ман Янг Сунга. З кожної сторони аспіранти підготували презентації своїх наукових досліджень англійською мовою. Доповідачам НТУУ «КПІ» допомогли викладачі англійської мови ФЛ. Всього було заслухано 8 доповідей. Наприкінці зустрічі всі бажаючі мали змогу поставити запитання. Захід відбувся в інтерактивному форматі.

Ця конференція стала чудовою можливістю для студентів та викладачів узяти участь в обговоренні важливих для сьогодення питань. Онлайн-конференції долають відстані, сприяють обміну науковим досвідом, культурними цінностями та зближають людей з усього світу.

За інф. відділу академічної мобільності

Дата події