Більше ніж півсотні студентів стали учасниками чудового дійства – майстер-класу з аеробіки, який пройшов наприкінці листопада у Центрі фізичного виховання і спорту. Це вже третій майстер-клас з аеробіки, який з успіхом проходить в НТУУ «КПІ». Присутні мали можливість не тільки виконувати запропоновані комбінації, але й отримали корисні знання з теорії та методики фізичного виховання, які в подальшому зможуть використовувати для зміцнення свого здоров’я. Були на майстер-класі й показові виступи студентів, які навчаються на відділенні аеробіки. Вони майстерно виконали східний танець, чим підкорили серця присутніх.

Свято з аеробіки підготували і провели викладачі фізичного виховання ММІФ та інструктори клубу «Талісман»: класична аеробіка (базова) – старший викладач кафедри фізичного виховання С.Є.Толмачова, силова аеробіка – викладач кафедри спортивного вдосконалення Н.В.Градусова, «Belly dance» – викладач кафедри теорії та методики фізичного виховання Г.Ю.Чеховська, аеробіка зі скакалкою – викладач кафедри фізичного виховання Н.В.Іванюта, латин-аеробіка – інструктор клубу «Талісман» О.Харачура, фанк-аеробіка – інструктор клубу «Талісман» Д.Миргоян.

Така різноманітність представлених видів аеробіки свідчить, що в нашому виші працюють та навчаються палкі прихильники  цього виду спорту. Ми сподіваємося на їхню підтримку в подальшому, а також на те, що розпочата нами традиція буде продовжуватися.

Г.Л.Бойко, заст. декана ММІФ, к.п.н.

Дата події