Міжнародна науково-практична конференції (вже дев’ята) пройшла на базі кафедри економіки і підприємництва НТУУ «КПІ» 24 листопада  2010 року. Її темою було обрано  «Розвиток підприємництва як фактор росту національної економіки». Інтерес до даної проблематики виявили багато вчених та студентів; підготовлений до пленарного засідання збірник включав біля 260 тез.

Робота конференції проводилась за двома напрямами: «Проблеми розвитку підприємництва в Україні» та «Сучасні проблеми національної економіки».

Під час конференції студенти та визнані вчені мали можливість обмінятися не лише науковою інформацією, а й практичними навичками вирішення поставлених перед учасниками проблем.

У конференції взяло участь близько 190 студентів ФММ, з них 68 – власне кафедри економіки і підприємництва, яку очолює професор, к.е.н. П.В.Круш. Активну участь в ній взяли студенти з технічних факультетів та з інших навчальних закладів України і світу (БНТУ, Університет штату Мен (США), Вища школа промоції м. Варшава, НАУ, ВНАУ, КНЕУ, ДНУ ім. О.Гончара, МНТУ ім. Ю.Бугая, ЧНУ ім. Б.Хмельницького та ін.).

Виступи учасників конференції викликали великий інтерес та активне обговорення, їх доповіді були дуже цікавими та актуальними. Маємо надію, що в наступному році конференція буде не менш цікавою.

В.В.Ткачук

Дата події