8 листопада 2010 року НТУУ «КПІ» відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні п. Чжан Сіюнь у супроводі першого секретаря посольства п. Лі Фаюань та другого секретаря п. Чень Чжиюй.

Пан посол мав зустріч з керівництвом університету, на якій обговорювалися питання розвитку співпраці з університетами-партнерами в КНР, відвідав Державний політехнічний музей України при НТУУ «КПІ», ознайомився з інфраструктурою університету.

Надзвичайний і Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні п. Чжан Сіюнь

Проректор університету з міжнародних зв’язків професор С.І.Сидоренко представив презентацію про історичне минуле та сьогодення університету.

У зустрічі також взяли участь заступник проректора з міжнародних зв’язків проф. Б.А.Циганок, декан міжнародного факультету проф. Г.Г.Власюк, голова Асоціації українсько-китайського співробітництва, колишній посол України в КНР І.А.Литвин, професори та викладачі, українські та китайські студенти.

Пан посол виступив перед професорсько-викладацьким складом та студентами з лекцією на тему «Вихід відносин між Китайською Народною Республікою і Україною на новий рівень».

Інф. департаменту міжнародного співробітництва

Дата події