Уже вкотре Львів збирав видавців та читачів. З в одному з найгарніших місць у центрі міста – Палаці Потоцьких пройшов 17-й Форум видавців. Це найбільш шанована подія у світі видавничої справи в Україні. Цього року 790 учасників представляли великі міста України, Польщі та Росії.

Видавництво «Політехніка», як і завжди, взяло участь у Львівському форумі. На стенді видавництва було представлено уже відомі та нові праці науковців університету, серед яких щойно віддруковані книга М.З.Згуровського, Г.О.Статюхи «Основы устойчивого  развития общества: курс лекций», «Інженерна графіка» (О.М.Воробйов, А.Є.Ізволенська, Г.С.Подима, В.Г.Уставщиков), а також нове видання «ХТО Є ХТО. Професори Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», де представлені біографічні дані всіх професорів та докторів наук, що пов’язали своє життя з НТУУ «КПІ».

Участь у виставках ВПК «Політехніка» НТУУ «КПІ» сприяє популяризації української навчальної книги, поглибленню співпраці з іншими видавництвами та книгорозповсюджувачами.

Ірина Воронкова

Дата події