25 травня 2010 року у Великій фізичній аудиторії університету відбулось засідання профспілкового комітету співробітників НТУУ “КПІ”, на якому були підведені підсумки огляду-конкурсу на кращу роботу профспілкового бюро підрозділу НТУУ “КПІ” за 2009-2010 рр.

І місце – факультет лінгвістики
ІІ місце – інженерно-фізичний факультет
ІІІ місце – факультет соціології і права

(http://profkom.kpi.ua/391.html)

Щиро вітаємо всіх співробітників факультету з перемогою в конкурсі!

Це дуже знакова подія для всієї профспілкової спільноти нашого факультету, яка щиро вболівала за перемогу протягом усіх складних етапів конкурсу.

Стати найкращим серед кращих (особливо, коли головними суперниками є “зубри” університету – провідні технічні факультети та інститути) – це кропітка праця, до якої залучилися не лише профорги кафедр, але й усі співробітники факультету.

Неможливо не згадати про голову нашого профбюро Світлану Іванівну Неїжко, чуйну людину, яка з неймовірною відданістю поєднує педагогічну діяльність з активною профспілковою роботою. Віра в перемогу, наполегливість та надзвичайний ентузіазм заступника голови профбюро факультету Оксани Григорівни Корбут допомогли мобілізувати всі сили та продемонструвати найкращі здобутки нашого профбюро.

І, звичайно, ця перемога стала можливою завдяки всебічному сприянню декана факультету лінгвістики Наталії Семенівни Саєнко, яка підтримує всі заходи, спрямовані на покращення умов праці співробітників ввіреного їй факультету.

Така подія не може не надихати на подальшу активну профспілкову діяльність та допомогу одне одному!

Співробітники ФЛ

Дата події