15 червня 2010 року в НТУУ «КПІ» відбувся прийом делегації компанії «Роберт Бош Гмбх» на чолі з членом правління компанії «Р. Бош Гмбх» Рудольфом Кольмом. До складу делегації входили Рене Шлегель – генеральний директор «Роберт Бош Гмбх», Ляйф Шнайдер – комерційний директор компанії, Маріуш Вольняк – директор департаменту «Термотехніка».

Делегацію зустрічали проректор з науково-педагогічної роботи, директор спільного науково-навчального центру «КПІ-БОШ» Г.Б.Варламов, провідний інженер міжнародного співробітництва департаменту Є.А.Огороднік, начальник відділу академічної мобільності Т.С.Кучинська.

Метою візиту була участь делегації в науково-технічній нараді з питань розвитку спільного центру «КПІ-БОШ», яка відбулась у залі засідань Адміністративної ради. На нараді розглядались питання додаткового забезпечення центру сучасним обладнанням з фотовольтаїки для демонстрації реальних можливостей та застосування сонячних батарей для незалежного енергозабезпечення, проведення науково-практичних досліджень з метою оптимізації використання фотовольтаїки та розробки методології проектування електропостачання. Також були розглянуті питання підготовки фахівців, реалізації курсів підвищення кваліфікації для житлово-господарського сектору економіки та вирішення стратегічних завдань і планів на майбутнє, проведення лабораторних робіт для студентів НТУУ «КПІ» за допомогою сучасного високоефективного обладнання компанії «Роберт Бош Гмбх», проходження переддипломної практики студентів, проведення досліджень для робіт бакалаврів та дисертацій магістрів у спільному центрі «КПІ-БОШ».

Результати заходу сприяли міжнародному трансферу технологій та подальшому формуванню в Україні і в НТУУ «КПІ» інноваційного середовища з використанням можливостей компанії «Роберт Бош Гмбх».

Дата події