30 серпня в Центрі культури та мистецтв відбулася чергова щорічна сесія науково-педагогічних працівників нашого університету.

На початку засідання перший проректор НТУУ “КПІ” академік НАН України Ю.І.Якименко тепло привітав присутніх з 19-ою річницею незалежності України та новим 2010/11 навчальним роком. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять викладачів та співробітників університету, які пішли із життя протягом минулого навчального року.

Із доповіддю про підсумки роботи колективу університету у 2009/10 н.р. виступив ректор НТУУ “КПІ” академік НАН України М.З.Згуровський. У доповіді ректора було всебічно проаналізовано діяльність колективу університету за минулий навчальний рік, охарактеризовано підсумки прийому, названо стратегічні напрями діяльності колективу. Було наголошено на необхідності підсилення міждисциплінарності та інноваційності навчання, гармонізації роботи з ринком праці, модернізації навчальних планів і навчальних програм дисциплін. Наприкінці доповіді ректор сформулював основні завдання колективу університету на найближче майбутнє. (Повністю текст доповіді)

На завершення ректор вручив дипломи лауреатів переможцям конкурсу НТУУ “КПІ” 2009 року на кращий підручник, монографію, навчальний посібник.

Інф. “КП”

Дата події