Випускники кафедри промислового маркетингу 1995-2009 років зустрілися в альма-матер 24 квітня в рамках роботи Клубу випускників. Колишні студенти, а нині – директори, провідні спеціалісти та висококваліфіковані співробітники престижних компаній – взяли участь у роботі круглого столу: розповіли, як їм допомагають у роботі  знання, отримані в університеті, яких успіхів досягли та про плани на майбутнє.

Антон Щуріхін, випускник 2005-го року: “Для мене освіта, здобута на кафедрі, забезпечила блискучий старт для подальшої кар’єри. Високий рівень теоретичних знань і практичні навички полегшили роботу в компанії та забезпечили швидкий професійний ріст. Я дуже вдячний викладачам моєї кафедри за професіоналізм, наполегливість, терпіння, вміння зацікавити студентів, дати їм знання і навчити працювати!” Думку Антона підтримала більшість присутніх.

У ході зустрічі випускники, а їх зібралося понад 30, спілкувалися між собою та з викладачами, згадуючи веселі студентські роки. Крім того, було запропоновано багато нових цікавих ідей для подальшої діяльності Клубу випускників. Деякі випускники зацікавилися можливістю продовжити свою наукову діяльність, вступивши до аспірантури НТУУ “КПІ”.

Загалом зустріч пройшла весело, дружньо та сонячно, незважаючи на дощову погоду. Подібні заходи бажано проводити регулярно, адже це так цікаво і зворушливо – поринути у світ спогадів про студентське життя разом з улюбленими викладачами! Кафедра висловлює подяку організаторам зустрічі та випускникам за теплу атмосферу, приємні спогади та радісні емоції.

К.Ю.Яворська, магістр гр. УМ-52.

Дата події