Фотовиставка “Міста та вулиці Ізраїлю. Ізраїль в гармонії з природою” урочисто відкрилася 12 травня у виставковому залі 7-го корпусу. Експозиція підготовлена Українсько-ізраїльським інформаційно-освітнім центром при НТУУ “КПІ” за сприяння Ізраїльського культурного центру при Посольстві Держави Ізраїль в Україні. Вона приурочена до 62-ї річниці Держави Ізраїль, що відзначається нині.

На відкритті виставки виступили Г.Б.Варламов – проректор з навчально-виховної роботи НТУУ “КПІ” та Фелікс Мінделу – радник Посольства Держави Ізраїль в Україні, глава “Натіва” в Україні та Молдові. “Виявляється, Ізраїль це не тільки пустеля, а й зелені ліси, і квіти, і вода”, – відзначив Г.Б.Варламов. Присутні також змогли насолодитися чудовим співом представника школи-ліцею “ОРТ” та взяти участь у лотереї і виграти цінні подарунки (флешку, DVD-програвач, веб-камеру).

Роботи ізраїльських фотографів відображають самобутність і неповторність Ізраїлю, що органічно поєднує давню історію й традиції з сучасними досягненнями в містобудуванні й культурі, сільському господарстві і високих технологіях, охороні навколишнього середовища і медицині. Тут і непримітна краса пустелі, і тепло вузеньких вуличок старого Єрусалима, і неповторна палітра фарб величного озера Кінерет. Виставка відкрита для всіх бажаючих до 28 травня.

Інф. “КП”

Дата події